“Sempre és un plaer tenir-te a casa perquè disfrutis dels teus moments més especials…”
Rosa Mari Ribera

Situat en el Palau de Mar i amb una elegant terrassa amb magnífiques vistes al port i a la ciutat, el Merendero de la Mari és tot un clàssic en el Port Vell i us ofereix una cuina marinera d’alta qualitat especialitzada en peixos, mariscs i arrossos, amb el seu plat estrella el “Rap a la Mari”.

Qui som?

El Merendero de la Mari ha estat conduït per cinc generacions de restauradors, que han convertit les receptes tradicionals en una experiència gastronòmica sofisticada i moderna.

El primer negoci de la família va sorgir de la necessitat de satisfer els àpats dels banyistes, de la barceloneta. Ràpidament, van ampliar la carta introduint productes del mar, donant lloc a L’Esport: un dels primers berenadors de la Barceloneta. Tot i això, la família va haver d’emigrar amb l’arribada de la guerra, però quan va finalitzar el conflicte, van rehabilitar el berenador batejant-lo com “El Deporte”.

Als anys quaranta, després d’aconseguir un permís a la Comandància de Marina, van construir l’emblemàtic “Can Costa”. El restaurant va atraure grans paladars del cinema com ara John Wayne i Burt Lancaster. A més, aprofitant el projecte de remodelació del passeig marítim de la Barceloneta, van obrir un nou local anomenat Casa Costa l’any 1959.

Més tard, la Mari, tercera generació d’aquesta saga de restauradors, va obrir amb el seu marit “Cal Pinxo” i, al 1988 a la Platja de Sant Miquel, van fundar “El Merendero de la Mari”. Però, amb l’arribada de les Olimpíades, aquest va ser traslladat a Palau de Mar, on es troba actualment.

Encara avui, els seus fills en Jordi i en Guillermo conservan l’essència inicial d’”El Merendero de la Mari” basada en la cuina mediterrània i la utilització productes frescos de mercat.

RESERVES

Fes click aquí i demana la teva reserva.

Reserva

RESERVES GRUPS

Fes click aquí i demana la teva reserva per al teu grup.

Reserva

On som?

Plaça Pau Vila 1,
Port Vell 08039 Barcelona,
Catalunya Espanya

Encuentranos

restaurant@merenderodelamari.com
93 221 31 41 | 93 221 15 55